Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Castelul Regelui, Dragonului & Cavalerilor Legoland 3*

164€

LegoLand, Germania

Sunați pentru a rezerva Cerere oferta

Legoland Germania este un parc de distractii ideal pentru familii cu copii, situat la aproximativ o ora de mers cu masina de Munchen sau Stuttgart. Parcul este impartit in 8 arealuri cu peste 50 de atractii, spectacole, workshop-uri si modele fascinante construite din peste 50 de milioane de piese LEGO. Parcul isi invita vizitatorii la distractie si aventura!

Facilitati: noul complex, format din 3 cladiri – Castelul Regelui, Castelul Dragonului, Castelul Cavalerilor - este situat langa parc si are vedere catre Satul de vacanta si padure; orice copil se smite aici ca un adevarat erou; complexul dispune de restaurant a-la-carte cu terasa, bar, lift, parcare, WiFi in locurile publice; lac cu plaja de nisip amenajata, program de animatie, 3 piste pentru biciclisti, teren de joaca pentru copii; contra cost – bowling, minigolf.
Dotari camere: 134 camere de cca. 30mp, formate dintr-o zona de zi cu pat dublu si o zona de dormit cu paturi supraetajate, baie proprie, uscator de par, TV satelit, seif, minifrigider.

Reducere Early Booking:
50 EUR/camera/sejur pentru rezervari pana la cu 45 zile inainte de intrare

Nota:
Tariful de “noapte suplimentara” include mic dejun, dar nu include intrare in parc
  • Perioada noiembrie 2017

Scrie o recenzie

  
Pret in EUR pe noapte/persoana cu Mic dejun
PerioadaSingleDoubleTripleApartament
01-04-2017 - 04-11-2017016400

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!