Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Adriatiq Resort Fontana 2*

272€

Jelsa, Croaţia

Tip transport *
Tip de masa *
Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de camera *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Fontana Resort este situat pe un deal împădurit din localitatea Jelsa, de pe insula Hvar și beneficiază de vedere la plajă. Centrul orașului se află la aproximativ 500 de metri. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit în toate zonele.

Oaspeții beneficiază de acces gratuit la sala de fitness, iar în cadrul proprietății există 2 piscine în aer liber cu apă de mare (1 pentru copii). Șezlongurile sunt gratuite. De la barul de lângă piscină oaspeții pot admira vederea frumoasă la Marea Adriatică și își pot supraveghea copii în timp ce aceștia se află în piscină.

În timpul sezonului de vârf sunt puse la dispoziție 2 terenuri de tenis, precum şi programe de divertisment.

Principala activitate pe insula Hvar este agricultura, fapt evidențiat de culturile vaste de levănțică și rozmarin și de plantațiile mari de măslini, lămâi și portocali.

  • Perioada 16 iunie - 23 iunie 2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!