Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Ammos Resort 4*+

739€

Kos/ Grecia

Perioada: *
Tip de masa *
Tip de camera *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Ammos Resort se află în localitatea Mastichari din regiunea Kos şi oferă o piscină în aer liber și o zonă de plajă privată. Complexul are loc de joacă pentru copii și centru de fitness, iar oaspeții pot savura băuturi la bar. Parcarea privată este gratuită.

Toate camerele de la acest complex sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat şi fierbător de apă. Ammos Resort oferă WiFi gratuit.

Recepţia este deschisă nonstop.

La complex, oaspeţii pot juca tenis de câmp sau de masă și pot închiria biciclete. Complexul oferă un serviciu de închirieri auto. Ammos Resort este la 21 km de orașul Kos. Aeroportul Internațional Hippocrates din Kos este situat la 6 km de proprietate.

  • Perioada 16.06 - 23.06.2018

Scrie o recenzie

  
Pachetele includ:
- zbor direct charter din Otopeni cu Tarom sau Blue Air, clasa economy, taxele de aeroport
- cazare 7 nopti la unul din hotelurile mentionate, cu tipul de masa specificat
- transfer dus/ intors aeroport - hotel

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!