Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Horizont 4*

828€

Split/ Croatia

Perioada: *
Tip de masa *
Tip de camera *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat chiar pe promenadă, la 200 metri de centrul localităţii Baska Voda şi la 50 de metri de plaja cu pietriş, Hotelul Horizont oferă un centru spa modern şi acces Wi-Fi gratuit.

Restaurantul principal tip bufet serveşte preparate din bucătăria croată, mediteraneană şi internaţională.

Matrioshka este restaurantul à la carte al Hotelului Horizont, prevăzut cu terasă. Acesta oferă preparate din bucătăria internațională alături de o selecție largă de vinuri.

Borik BBQ este situat direct pe plaja hotelului. Oaspeții pot savura băuturi răcoritoare, preparate gustoase la grătar, paste și îngheţată. Pentru a petrece o seara plăcută, fără să părăsească hotelul, oaspeții se pot bucura de muzică live și dans, în bar.

  • Perioada 22.06 - 29.06.2018

Scrie o recenzie

  
Pachetele includ:
- zbor direct charter din Otopeni cu Tarom sau Blue Air, clasa economy, taxele de aeroport
- cazare 7 nopti la unul din hotelurile mentionate, cu tipul de masa specificat
- transfer dus/ intors aeroport - hotel

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!