Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Kornati 4*

299€

Biograd, Croaţia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa *
Tip transport *
Tip de camera *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Faceți o baie cum ajungeți - această proprietate se află la doar 4 minute de mers pe jos de Drazica Beach! Hotelul Kornati se află în centrul din Biograd, la numai 50 de metri de plajă. Hotelul este denumit după arhipelagul Parcului Național Kornati, care se află în apropiere. Oferă restaurant, bar și cafenea cu vedere la malul mării. Există WiFi gratuit.

Toate camerele oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat şi minibar. Băile private includ duş sau cadă. Unele unități au balcon, iar anumite unități oferă zonă de relaxare.

Hotelul are un magazin, iar la câțiva pași oaspeții pot închiria bărci din portul de agrement. Pe plajă puteţi închiria umbrele de soare, şezlonguri și echipament sportiv.

Tenis, ciclism, echitaţie, volei pe plajă, scufundări și alte sporturi nautice sunt disponibile în zonă. Multe trasee de ciclism, drumeții și jogging se află în apropiere.

Zadar este la 30 km, iar Parcul Național Krka se află la 56 km de Hotel Kornati. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Zadar, situat la 30 km.

  • Perioada 16 iunie - 23 iunie 2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!