Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Le Meridien Lav Split 5*

884€

Podstrana, Croaţia

Tip transport *
Tip de masa *
Tip de camera *
Sejur 7 nopti in perioada *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Faceți o baie cum ajungeți - această proprietate se află la doar 2 minute de mers pe jos de Lav Beach! Le Méridien Lav este singurul complex de 5 stele din zona oraşului Split. Proprietatea este situată în staţiunea Podstrana, la 8 km spre sud de oraşul Split şi are o plajă cu lungimea de 800 m și grădini amenajate. Complexul oferă vedere la oraş şi la insulele din jur.

Cele 6 baruri-restaurante situate la complex si de-a lungul promenadei de lângă portul de agrement permit oaspeților să experimenteze mâncăruri dintr-o varietate de bucătării.

Centrul de wellness şi spa Diocletian include o piscină infinită interioară, saune, băi de aburi, căzi cu hidromasaj, saloane de manichiură şi pedichiură, cameră de meditaţie şi multe altele. De asemenea, oaspeții au la dispoziție o gamă largă de tratamente.

Ambianţa relaxantă, mobilierul de calitate superioară, paturile confortabile, ferestrele mari cu vedere panoramică şi balconul sunt numai câteva dintre facilitățile remarcabile oferite de fiecare cameră.

Oaspeţii au la dispoziţie o academie de tenis, care include 4 terenuri de campionat, precum și un centru de sporturi nautice care oferă scufundări, schi nautic, navigaţie şi multe altele.

Pe promenada portului de agrement al staţiunii puteţi găsi magazine, restaurante, baruri şi cafenele. De asemenea, portul de agrement găzduieşte 60 de yachturi.

  • Perioada 16 iunie - 23 iunie 2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!