Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Sol Puerto de la Cruz Tenerife 4*

799€

Puerto de la Cruz, Tenerife

Tip de camera *
Data plecare: *
Tip de masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate se află la doar 3 minute de mers pe jos de Playa Jardin! Sol Puerto de la Cruz Tenerife se află în inima stațiunii turistice Puerto de la Cruz, în nordul insulei Tenerife, și oferă piscină și zonă de grădină. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate

Hotelul este orientat spre mare, având vedere foarte frumoasă. Vă puteți plimba până la plaja hotelului pentru a vă relaxa pe nisipurile fine ale acesteia. De asemenea, vă puteți răcori făcând o baie în Oceanul Atlantic. Sol Puerto de la Cruz Tenerife are terasă la soare, unde puteți face plajă.

Faceți o plimbare până în Plaza del Charco și micul port pescăresc din Puerto de la Cruz, destinații populare în Tenerife.

  • Perioada 22.06.2018

Scrie o recenzie

  
Sejur 7 nopti in camera DBL Standard, Mic Dejun
Exemplu de tarif valabil pentru plecari din Bucuresti: 15.06.2018
Oferta include taxele de aeroport, reducerile Early Booking si "Special Summer Tenerife" (valabile pana la 04.06.2018)

Tarifele sunt de persoana in camera dubla si includ:
bilete avion, taxe de aeroport, 7 nopti cazare, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica, reducerea "Special Summer Tenerife" valabila pentru rezervari efectuate in perioada 04.05-04.06.2018 (nu se aplica retroactiv) si reducerile Early Booking aferente fiecarui hotel!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!