Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Il Palazzin Hotel 4*

546€

St Paul's Bay, Malta

Tip de camera *
Tip de masa *
Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Acest hotel confortabil este situat la 10 minute de mers pe jos de plajă, într-o zonă liniştită din Golful St. Paul şi la doar 100 de metri de promenadele cu vedere panoramică de pe malul mării, Qawra şi Bugibba.

Hotelul Il Palazzin se află în apropierea zonelor populare de agrement şi a stațiilor de transport public, care oferă legături facile cu restul insulei.

Personalul de la Il Palazzin vă stă la dispoziție pe parcursul sejurului. Vă puteți începe ziua cu micul dejun continental oferit gratuit de hotel.

Camerele au balcon cu vedere panoramică la piscină, la grădini, la oraș și la mare. Printre facilitățile standard disponibile în camere se numără un TV prin satelit și accesul gratuit la conexiunea WiFi.

Vă puteţi relaxa în piscina interioară a hotelului sau în sala de fitness. La exterior aveți la dispoziție o grădină revigorantă şi o piscină în aer liber.

Il Palazzin are 2 lifturi, recepţie deschisă nonstop, sală de lectură şi restaurant. Proprietatea poate oferi și un serviciu de transfer de la/la aeroport.

  • Perioada 17.05 -24.05.2018

Scrie o recenzie

  
Pretul include:
Cazare 7 nopti
Masa mic dejun
Transport avion, plecare din Bucuresti
Bagaj de mana si bagaj de cala
Transfer aeroport -hotel-aeroport
Taxe de aeroport

Pretul nu include:
Asigurare medicala
Taxe de oras
Alte chelutuieli decat cele mentionat

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!