Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Paradero Apartments

784€

Playa de Las Americas, Tenerife

Tip de camera *
Data plecare: *
Tip de masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate se află la doar 5 minute de mers pe jos de Playa de Troya! Acest apartament se află în Playa de las Americas și are o grădină cu piscină în aer liber. Apartamentul oferă WiFi gratuit şi o piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului.

Chicineta este dotată cu un cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, frigider şi aparat de cafea. Aveți la dispoziție TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Alte facilități de la Paradero I includ o terasă la soare.

  • Perioada 22.06.2018

Scrie o recenzie

  
Sejur 7 nopti in Studio Standard DBL, Self Catering
Exemplu de tarif valabil pentru plecari din Bucuresti: 15 si 22.06.2018
Oferta include taxele de aeroport, reducerea SPO (valabila pana la 31.05.2018) si "Special Summer Tenerife" (valabila pana la 04.06.2018)

Tarifele sunt de persoana in camera dubla si includ:
bilete avion, taxe de aeroport, 7 nopti cazare, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica, reducerea "Special Summer Tenerife" valabila pentru rezervari efectuate in perioada 04.05-04.06.2018 (nu se aplica retroactiv) si reducerile Early Booking aferente fiecarui hotel!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!