Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Plaza Regency Hotels 4*

558€

Sliema, Malta

Perioada: *
Tip de masa *
Tip de camera *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Plaza Regency Hotels se află pe malul mării în Sliema, având vedere frumoasă la golfurile St. Julian's şi Balluta. Hotelul are o terasă la soare și piscină pe acoperiș. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Plaza Regency include 2 hoteluri diferite, legate printr-un pod aflat la etajul 6. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, oferind stiluri diferite, de la clasic la modern. Majoritatea unităților au vedere parţială sau totală la mare.

Hotelurile au 2 baruri, o pizzerie şi un restaurant, care servesc preparate culinare şi băuturi pe durata întregii zile. Pe terasa de pe acoperiş sunt organizate programe de divertisment seara şi petreceri cu grătar în fiecare săptămână.

Plaza Regency are 2 piscine şi se află aproape de plajă și lângă o staţie de autobuz. Valletta şi Aeroportul Internaţional Malta sunt uşor accesibile.

  • Perioada 17.05 -24.05.2018

Scrie o recenzie

  
Pretul include:
Cazare 7 nopti
Masa mic dejun
Transport avion, plecare din Bucuresti
Bagaj de mana si bagaj de cala
Transfer aeroport -hotel-aeroport
Taxe de aeroport

Pretul nu include:
Asigurare medicala
Taxe de oras
Alte chelutuieli decat cele mentionat

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!